ВМРО ДПМНЕ почнува од Охрид, Димовски денеска во Битола

0
1841

ВМРО ДПМНЕ  ја почнува предизборната кампања од Охрид, а денеска во Битола на средба со граѓаните беше Илија Димовски кој во присуство на кандидатот за градоначалник на Битола од нивната партија Зоран Илиоски и носителот на листата на ВМРО ДПМНЕ и коалицијата за советници Борче Димитровски, даде изјава за медиумите во која зборува за стравот што го забележал кај битолчани од како што рече штетната политика на актуелната Влада и стратегијата за мигранти.