ВМРО-ДПМНЕ за 4-то ноемвриската награда

0
1168

-Изминатите денови оправдано се прашуваме кој е гревот на добитниците на највисокото општинско признание, наградата 4 ти ноември што не беа испочитувани од страна на Граданачалничката и Претседателот на Советот, како што е по ред, протокол и праксата од востановувањето на оваа награда до денес? праша Олга Лозановска од ВМРО-ДПМНЕ