ВМРО-НП со поддршка за Илиоски

0
2227

– Нас повеќе не интересира како после изборите и како Илиоски ќе стане градоначалник, бидејќи за нас тие избори се завршени, победата недела ќе ја прогласиме. А сите овие средби што ги остваруваме се за тоа како ќе работиме после изборите и она што го обеќавме во изборната програма и што побрзо да го оствариме тоа и граѓаните да ја осетат промената и брзиот напредок за развој на општина Битола.
Се јавува друга Народна Партија, односно тоа е лажна партија, тие се луѓе исклучени од ВМРО-НП и се 8 луѓе кои се приклучија на СДСМ. Во секој случај да размислуваме позитивно и дека овие избори ќе го донесат тоа што го баравме и дека развојот на Битола ќе оди со брзи чекори напред, изјави Горан Невеновски од ВМРО-НП