Во Битола 8 оздравени пациенти, 1 починат и 1 нов случај

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Денес во Битола е регистриранo 1 позитивно лице, на возраст од 62 години, а регистрирани се и 8 оздравени лица и едно починато лице на возраст од 70 години. Вкупниот број на активни случаи во Битола изнесува 59.
Во Демир Хисар денес има 2 новозаболени лица. Вкупниот број на активни случаи во Демир Хисар изнесува 31.
Во Ресен денес нема новорегистриран случај, а регистрирани се 3 оздравени лица. Вкупниот број на активни случаи во Ресен изнесува 25.
Во Кичево денес има регистрирано 12 позитивни лица, 3 оздравени лица и еден смртен случај на возраст од 72 години. Вкупниот број на активни случаи во Кичево изнесува 95, соопштија од Центарот за јавно здравје во Битола.
Share.