Во Битола отворен Лонгони бар и билјард клуб

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Во уникатно издание за прв пат во нашиот град е отворен Лонгони бар и билјард клуб. Барот и билјард клубот претставува уникатно урбано спортско културно катче за билјард дисциплините и добрата забава.

LONGONI3.jpg
Клубот располага со четири професоинални билјард маси како и пикадо. Идејата за отворање на ваков уникатен бар и билјард клуб потекнува од многубројните клубови и барови што ги има низ целиот свет, а сега тој тренд е донесен и во Битола – вели сопстениците на Лонгони, Љупчо Ѓеоргиев и Владимир Илиевски.

LONGONI2.jpg
Лонгони бар и билјард клуб е вистинската адреса за сите љубители на играта на билјард. Без разлика дали сте почетник или искусен играч, секогаш ќе бидете пречекан со отворени рац, а исто така ќе се воодушевите од игра која бара многу концентрација, прецизност, смиреност и пред се позитивен став.
Билјард клубот се наоѓа во Пелагонка 2, на поранешната локација на ноќниот клуб Клупче.

Share.