Во Брисел средба на Шекеринска и Ховит

0
532

Во Брисел во тек е ненајавена средба на заменик потпретседателката на СДСМ Радмила Шекеринска со британскиот европратеник Ричард Ховит. Тој, како еден од посредниците на ЕУ во надминување на политичката криза во Македонија, претпладнево на Твитер само објави дека во тек е неговата итна средба со Шекеринска. Други детали за средбата нема.