Во чест на Илинден

0
2021

Делегација на ОК на ВМРО ДПМНЕ предводена од претседателот на партијата во Битола Борче Димитровски денеска положи свежо цвеќе пред споменикот на двата Илиндена во Битола.

Свежо цвеќе денеска и делегација на Општина Битола положи пред споменикот на двата Илиндена во центарот на Битола и пред споменикот на Илинденците во Светонеделските гробишта во Битола.