Во Два пати исто, но сепак различно со Благоја Багевски-Багето

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Гостин во ова издание на емисијата Два пати исто, но сепак различно е Благоја Багевски-Багето. Десетина година работеше во Радио Битола, познат ракометар, но и хармоникаш и член на некогашната група Битолски конзули.

Веќе неколку години тој живее во Австралија. Иако е роден во Прилеп, се смета за Битолчанец.

Share.