Во два пати исто, но сепак различно со „Чупињата и Марио“

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Со големо задоволство во емисијата „Двапати исто, но сепак различно“ авторот и водителот на емисијата Петар Ставрев го претстави бендот „Чупињата и Марио“. Со нив разговараше за тоа како дошле на идеја да го формираат бендот и за неговото име, како и за нивните настапи во изминатиот период.

Share.