Во два пати исто, но сепак различно со Цане Трајчевски

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Во ова издание на емисијата Два пати исто, но сепак различно со Цане Трајчевски, автор на околу 170 текстови на народни и забавни песни.

Share.