Во два пати исто, но сепак различно со Методија Пејоски-Мајк

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Во оваа емисија наш гостин е Методија Пејоски-Мајк од Прилеп,  дискофил кој вели дека од мала возраст се дружел со музиката главно од европските земји, познати италијански хитови од тоа време, француски, англиски, но и американски.

Работел на железничка станица и вели дека во тоа време зараборувал добри пари, па лесно било да оди во Белград по плочи.

Во продолжение еве го разговорот со него.

Share.