Во Два пати исто, но сепак различно со Никола Крнчев

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Во оваа емисија наш гостин е Никола Крнчев со кој зборуваме за народната музика. Тој е брат на Виолета Томовска.

Со него зборуваме за музиката во неговото семејство, за кое вели дека гените за пеење и музиката се од дедо-прадедо.

Тој вели дека сите во неговото семејство се по музиката, а тој повеќе по цртањето.

 

Share.