Во Прилеп почина тригодишно девојче од труење со храна

0
3852

Медицинскиот центар во Прилеп утрово околу 8 часот било донесено починато тригодишно девојче.

Според првичните неофицијални информации се претпоставува дека се работи за труење од храна.

Надлежните органи ќе извршат увид за случајот.