„Во прво лице“

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

promo-mende-9

Во битолската магаза во издание на Битолски весник беше промовирана најновата книга  „Во прво лице„ на новинарот и дописник на дневниот весник Нова Македонија, Менде Младеновски.

promo-mende-7

Книгата  „Во прво лице“ е четврта по ред книга на Менде Младеновски од едицијата Поводи и Погледи.

Во книгата се наоѓаат најдобрите колумни на авторот што ги имаше објавено минатата година на страниците на Битолски весник во редовната рубрика Поводи, што излегува секоја среда.

Во својата 35 годишна  новинарска функција зад себе има оставено богата професионална кариера, а над 20 години успешно ја извршува функцијата директор на Битолски весник.

ponedelnik.Still004

Рецензент на книгата е Љубомир Груевски.

Share.