Во Собранието се расправа за ребалансот на буџетот

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Во Собранието денеска почна расправата по предложениот ребаланс на буџетот за 2015 година, што Владата го усвои во петокот.

Расправата ќе се одвива без присуство на опозицијата на седницата на матичната Комисија за финансирање и буџет, а по предложениот ребаланс ќе расправа и Законодавно-правната комисија.

Share.