Во Србија уапсен хрватски разузнавач

0
457

Оперативците на српската Безбедносна информативна агенција (БИА) во Белград уапсија хрватски разузнавач.

Уапсениот е агент кој имал државјанство и на Србија и на Хрватска, а работел за хрватската разузнавачка служба

Акцијата е спроведена во соработка со Високото јавно обвинителство во Белград.