Во терористичкиот напад убиен член на калифорниската група

0
1591

Една од целите беше концертна сала Баталкан при што загинаа многу невини луѓе, како и еден член на бендот ”Eagles of Death Metal”.
Тој не беше музичар, но работеше за бендот како асистент, тој ги продаваше нивните кошули за време на турнејата.
. “Ова е Ник Александар. Тој беше асистент за време на турнејата – тој продаваше маици на концертот. Работеше за бендот, ја сакаше работата и брутално е убиен во Париз..
Тој само си ја вршеше својата работата. Тоа можело да биде секој од нас. Беспредметно. Беспредметно. Трагично. Без текст. Почивај во мир “, пишува на социјалните мрежи покрај фотографијата на убиеното момче.