„Возиме како прави дами и господа“

0
2383

Битолчани ја извозија и 27-та критична маса. Битола на точак овој пат со свој код на облекување како прави дами и господа.

„ Доаѓа нова генерација на граѓани, кои си го сакаат градот, кои се грижат за него, кои не загадуваат, кои се мобилни и кои не користат кола за кратки растојанија, кои одат на корзо, на работа, на училиште наТочак, кои уживаат 12 месеци на точак, а не само во лето! Се повеќе луѓе се среќаваат кои обрнуваат големо внимание на нивните точаци, ги чистат и гланцаат, ги украсуваат, ги вадат од визба и репарираат нивните ретро точаци“ велат од Битола на точак.

tocaci 9

tocak 8

tocaci 8

tocaci 7

tocaci 6

tocaci 5

tocaci 4

tocaci 3

tocaci 1

tocaci