ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Моментот на експлозија на аеродромот во Истанбул

0
1471

Турските медиуми наведуваат дека таксистите и помагаат на брзата помош и ги превезуваат ранетите до болница, а на социјалните мрежи се појавуваат се повеќе видеа и слики од моментот и по експлозиите.