Wi-Fi во 4-та низ Битола

0
1055

Во Битола во еден од автобусите ( барем според овие фотографии ) има бесплатен интернет.  Wi-Fi налепница на предниот дел. Ако сакате да се поврзете, од возачот на автобусот ќе ја добиете шифрата.

12746169_1150742378271777_1671824306_n

Во време кога дури и кога пешачиме сме уклучени на интернет преку паметните телфони, оваа опција е добредојдена пред се за средношколците, студентите, но и сите оние кои не можат минутата да ја замислат без да бидат on line.

12746383_1150742424938439_1969029516_n

Еден круг околу Битола со четворката трае околу четириесетина минути. Познавачите на приликите велат дека минути побрзо минуваат кога сте активни.