За Македонија се работи-ГДОМ во Битола

0
1189

Граѓанското движење за обнова на Македонија (ГДОМ) денеска организираше собири и во Битола, на кој повторно беа искажани барањата партиите да останат достојни на ставот за одржување на предвремени парламентарни избори на 5 – ти јуни.

CB85B40488A323468427DDCBDADE3E8F

bt-gdom3-640x480