За малите и средни претпријатија

0
1458

Финансиските инструменти наменети за бизнис секторот во Пелагонискиот регион денеска беа промовирани во организација на Цeнтарот за развој на Пелагонсикиот Плански регион со цел да им се помогне и обезбеди поддршка на малите и средни претпријатија.