За општина Могила кандидат за градоначалник е Стевче Пивковски

0
2384

ВМРО ДПМНЕ на својата интернет страница денеска ја објави листата на кандидати за градочаници за сите општини каде што ќе учествуваат на локаните извори, заедно со партиите од нивната коалиција.

Претходно беа соопштени имињата и за Битола, Прилеп, Новаци, Крушево, Ресен, Демир Хисар.

Во денеска објавената листа се наоѓа и општина Могила. Таму како што стои на сајтот на ВМРО ДПМНЕ за општина Могила кандидат за градоначалник е Стевче Пивковски.