За помош на две деца од Битола

0
4174

Организацијата на жени од Битола денеска на плоштадот Магнолија во Битола организираше предвелигденска хуманитарна акција.

Собраните средства како што рече Светлана Петковска ќе бидат наменети за девојче од Битола на кое и се потребни средства за лекување и на момче од Битола кое треба да отпатува на спортски натпревар во Словенија.