За топлификацијата, за загадувањето и за ивестициите со првиот човек на ЕЛЕМ

0
1819

До каде е проектот за топлификација на Битола од РЕК Битола, што прави комбинатот за намалување на загадувањето, кои се инвестициите кои ги преземаат за модернизација, ова се дел од темите во интервјуто со првиот човек на Електрани на Македонија Дејан Бошковски.

vtornik.Still002

Со него разговараме и за ремонтите на блоковите во РЕК, како и за обвинувањата на опозицијата дека комбинатот е во многу лоша состојба. Дали имаше обид за диверзија во РЕК Битола?