Забава, коктели, релаксирано..

0
3058

Палтформата на плажата на Конект во Сливница, е едно од најпривлечните места за гостите кои сакаат да уживаат во Преспанското езеро. Ја нарекуваат и вип ложа. Таму се сметивме и направиме неколку разговори. Во утрешната емисија на Тера од 15:50 и 23:30 ќе имате можност да ја видите вчерашната слика на Сливница.

slivnica 25.07.Still014

slivnica 25.07.Still015

slivnica 25.07.Still016

slivnica 25.07.Still017

slivnica 25.07.Still018

slivnica 25.07.Still019

slivnica 25.07.Still020