Заев во Битола

0
662

Лидерот на опозиционата СДСМ денеска во Битола на средба со граѓаните.Тој истакна дека денеска се тука со сите претседатели на Комисиите во партијата кои разговараат со граѓаните за нивните потреби со цел да ја изградат платформата за периодот пред кој се исправени.Разговараа и со граѓаните со телесен инвалидитет со цел да ги увидат нивните проблеми