Започнува есенската сезона на Металманија

0
376

Емисијата Металманија продолжува со новата сезона со многу нови и интересни музички содржини. Автор и водител на емисјата е Агим Џело, кој најави доста интересни интервјуа и настани за љубителите на добрата рок музика. За сите кои сакаат да дознаат нешто повеќе за музичката рок сцена, првата емисија од новата сезона е во недела 16 ти октомври на Тера телевизија.