Заради дефект прекин во водоснабувањето на неколку улици

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Поради дефект на водоводната мрежа и непристапност до истиот, има прекин во водоснабдувањето на улиците околу паркот кај Стив Наумов, Цар Самоил и Пецо Божиновски, соопштија од ЈП „Водовод“
Екипите на ЈКП Водовод во раните утрински часови ќе работат на санација и брзо нормализирање на водоснабдувањето.
Share.