Земјоделското чудо на JOHN DEERE пристигна во Синпекс

0
1351

Врвот на најсовремената технологија во областа на земјоделската механизација пристигна во Синпекс овластен дистрибутер за оваа програма. Новите модели на тракторите од светскиот бренд JOHN DEERE си најдоа своја примена и кај земјоделците во Пелагонија. Опремени со компјутерска опрема со која тракторот станува и оптимален и рационален. За неговите перформански разговаравме со Сашко Ефремов референт за продажба