Земјоделците да го запазат рокот паушално оданочување

0
568

Во Управата за јавни приходи Регионална Дирекција Битола се одржа еднодневна обука на темата  Регистрација и паушално оданочување на земјоделците“.

Во тој контекст од УЈП ги повикаа земјоделците да ги запазат роковите за паушално оданочување.