Земјотрес ја стресе Битола

0
9729

во 18:30 минути Битола беше погодена од земјотрес кој беше силно почувствуван. Освен во висококатниците, земјотресот е почувствуван и во нискокатните објекти.

Дел од граѓаните ги напуштија своите домови во страв од афтершокови.