Земјотрес во Тетово

0
909

Ноќеска во 02 часот и 33 минути е регистриран земјотрес во земјава со епицентар на 35 километри западно од Скопје и во тетовското епицентрално подрачје.

Овој земјотрес е почувствуван во Тетово и околината со интензитет од 4-5 степени според Европската макро-сеизмичка скала.