Земјотресот во Грција ја уништи најубавата плажа на Лефкада

0
1020

Силниот земјотрес кој пред неколку дена ја погоди Грција ја уништи најубавата плажа на Лефкада.

Плажата Егремни, по земјотресот е затрупана со карпи.

Плажата позната по мекиот песок и многуте скали потребни да се стигне до неа, сосема е потрупана од карпите по одронот предизвикан од тресењето на земјата.