Жабче, делфин и мече- нови контеjнери во детскиот парк

0
423

Делфин, мече и жабче се новите контејнери кои што ЈП  Комуналец ги постави за најмалите во детскиот парк.

kontenjer 2

Со поставување на овие корпи најмладите ќе имаат можност да придонесат во зачувување на животната средина и развивање на еколошка свест од најмали нозе.

kontenjer