Желбите на децата до Дедо Мраз

0
670

Во фабриката на Дедо Мраз во Битола секојдневно многу деца беа дел од креативните работилници што таму се одржуваат. Освен тоа се реализира и хуманитарна акција за помош на социјално ранливите категории од Битола.

Децата имаат најразлични желби и кои му ги кажаа на Дедо Мраз. Меѓу нив и таа да имаат добар успех на училиште.