Жената која што нападна во Анкара?

0
834

Турската агенција ИНА објави фотки од жена за која се смета дека го изврши самоубиствениот напад во Анакара, во кој загинаа 37 лица.

Таа студирала туризам и хотелиерство, и била новинарка-соработник на весникот Džumhurijet.