Жени на власт, најнова претстава на Солза и смеа

0
2373

Солза и смеа на 6-ти и 7-ми октомври ќе ја изведат најновата претстава со наслов Жени на власт.
Во интервјуто со Александар Димитровски разговараме за претставата.