Женско во болницата, машко во Плодност

0
1186

Првороденото бебе во 2016 година во битолската клиничка болница е женско.

Првородени во 2016 1

Во болницата Плодност во првите часови од Новата година се роди едно машко бебе.

download (10)

Традиционално и оваа година градоначалникот д-р Владимир Талески ги посети првородените им подели прикладни подароци и им посака најубави желби за здрав, долг и среќен живот.

download (8)