Жителите на Новаци со огномет ја дочекаа 2016 година

0
508

Организирано во општинската сала со музичка новогодишна програма жителите на Новаци ја дочекаа новата 2016 година. Општината за дочекот органиизраше и огномет. Градоначалникот на Новаци Лазар Котевски им ја честиташе новаат година и божиќните празници.