Журка во Нижеполе на отворено со маски

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

И во време на пандемија младите наоѓаат начин како да се забавуваат. На отворено во природа битолските Ди Џеи Дамјан Везенковски – Дамекс и Горан Стефановски – Те Видма, пуштаа музика и направија журка во поинаков формат од до сега. Како што кажаа ги почитувале мерките за дистанца и носење маски.

Ова е Дамјан Везенковски – Дамекс, со музика се занимавал две години, а кажа со каква музика се претстави на оваа журка.

Прашавме каде настапувал до сега.

Ди џејот Те Видма настапувал на повеќе места низ државата, но и надвор од неа.

Ги забавувале и оние кои беа присутни во околните викендици, а со цел во овие тешки времиња да се најде светлата точка, односно преку музиката да се пренесат позитивни вибрации.

И во иднина ќе продолжеле со овој формат на журки на отворено, а еве и дел од атмосферата од оваа журка која се случуваше во Нижеполе.

Share.