„Ѕид на страмот“ – акција на За нас се работи

0
828

Здружението За нас се работи за утре организира акција насловена Ѕид на срамот, во која што ги повикуваат сите граѓани да им се приклучат. Акцијата ќе се одржи пред Офицерски дом каде што ќе бидат истакнати материјали кои ќе содржат информации за во врска со екологијата, животната средина и просторното планирање. Акцијата „Ѕид на срамот“ започнува во 12 чатот, изјави Иван Јерчиќ од Здружението За нас се работи.