Злато и сребро за битолчани на Атлета 2015

0
1129

Битолчаните Дејан Поповски и Никола Стојановски се вратија со златен и сребрен медал од државниот натпревар во бодибилдинг Атлета на Македонија кој се оджа во Скопје.

Со нив и со нивниот ментор се сретнавме во Фитнес клубот Паљо, каде разговаравме за учеството на овој натпревар, за наградите, за тоа колку време тренираат и што за нив значи бодибилдингот.