Змии кај Брод-Гнеотино

0
726

Голема ждребица и уште една друга змија. Овие фотографии се направени во близина на рудникот Брод-Гнеотино кај местото Ергела. Фотографиите ни ги отстапи Кире Ѓоревски кој рече дека денеска имале „ блиска средба“ и со еден смок.

 

 

12248875_1236001339759792_1550144615_n

12270467_1236001513093108_1484813774_n

12272810_1236001203093139_1840819445_n

12272899_10207087399118669_2008173129_n

12273119_10207087399198671_2073094438_n