Змии низ Битола

0
204

Една од неколкуте змии кои деновиве се отепани низ Битола е и оваа на улицата Прилепска.

Фотографијата ни ја испрати гледач, кој вели дека и на други места во овој дел на Битола видел вакви змии.
Видео прилогот во Актуел на Тера 16:55 и 20:55.