Змија во центарот на Битола

0
4892

„ Утринава околу 8 часот, змија долга над 1 метар се појави околу тревникот и контејнерите во центарот на Битола, кај местото викано Стара Болница. Змијата од страна на вработен на Комуналец и граѓани беше фатена и отепана“ . Вака со текст и неколку фотографии објавуваат и предупредуваат на внимателност на социјалните мрежи, оние кои ја фотографирале змијата.

13312616_1036309983103758_369868819303012592_n

13307255_1036310009770422_2737466313050675262_n