Значењето на боречките вештини за психофизичкото здравје на човекот

0
1397

На годинешниот скопски маратон, покрај учесници од повеќе градови од Македонија, учествуваа и битолчани.Меѓу нив и тренерот по боречки вештини Ристо Димитров, воедно и освојувач на голем број награди и признанија на значајни натпревари.
Неодамна клубот Игор ММА го одбележа своето 4 годишно постоење. Клуб во кој тренираат неколку групи од најмали до повозрасни членови, кои го градат заеднички успехот на клубот со Ристо.
За овие теми и многу повеќе од видеото во продолжение.