Зоран Заев повреден излегува од Собранието

0
4839

Министерството за внатрешни работи соопшти дека ги евакуира и преостанатите пратеници, кои по насилствата во Парламентот беа заглавени таму. Тие информираат и дека повредените пратеници: Зијадин Села, Максим Димитриевски и Зоран Заев се евакуирани од Собранието.