Апел за помош

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Бидејќи се потребни поголеми парични средства со Вашата хуманост да спасиме млад живот. Родителот на Филип Стојкоски на кој му е дијагностицирана болеста Leucosis acuta за што има и конзилијарно лекарско мислење, упатува апел во границите на хуманоста и финансиските можности, да се помоге со парични средства лекувањето во странство со пресадување на коскена срж.

Банкарска сметка
Филип Стојкоски
250-0110004915-27
Шпаркасе банка Македонија

Share.