Матурска прослава на економското училиште од Битола(галерија)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Матурата е посебно доживување за секој средношколец. На крајот од своето образование во средно се случува долгоочекуваната матурска забава. Прославувањето на матурите започна, а први од средните битолски училишта беа матурантите од СОЕУ „Јане Сандански“ , кои својата матурска забава ја одржаа во Гранд Премиер.
Весели и насмеани влегуваа во  ресторанот, подготвени за најлудата средношколска ноќ.
Благодарност за фотографиите на порталот Шеталиште.

Share.